Galoanele tradarii


GALOANELE TRADARII

Mare sarbatoare la Cercul Militar National! Este celebrata Ziua Armatei Romane.Ca invitat ma bucur sa remarc printre cei prezenti pe:gen . Spiroiu,fost ministru al apararii,Teodor Melescanu,fost ministru al apararii,gen.Dragnea,presedinte al asociatiei veteranilor de razboi,generali,ofiteri de cariera,purtand cu mandrie galoanele meritate pentru servicii aduse Romaniei.
Remarc si pe fostul ministru de interne,Saniuta si generalul Chelaru.
Bucuria regasirii unor camarazi imi este brusc umbrita de galonatii de carton,cei avansati la apelul de seara al intaiului matroz al tarii!
Privesc si nu imi vine sa cred ce vad! Se face o poza de grup cu indivizi imbracati in uniforma armatei romane.Nu sunt luptatori din AFGANISTAN,IRAK ori KOSOVO! Sunt fostii parlamentari ai PSD,vopsiti peste noapte in independenti,cei care il sustin pe Micul Boc in lupta cu pensionarii,militarii,saracii si bugetarii.
Il vad pe fostul ministru de externe si al justitiei,Cristian Diaconescu imbracat in uniforma de colonel al armatei romane.Langa el,doi locotenenti colonei,Marian Sarbu si Nicolicea,fost ministru al muncii,primul si fost senator Psd ,al doilea.Nu lipsesc generalul Oprea,fostul sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase si generalul Ontanu,fost secretar PCR.
Privesc in jurul meu si citesc dezaprobarea pe fetele adevaratilor militari.Ce cauta acesti tradatori printre noi? Galoanele militare le-au fost acordate pentru tradare! In ce tara traim?
Inca odata Matroz Imparat insulta pe militarii tarii! Adevaratilor ostasi le sunt taiate salariile si pensiile iar tradatorii stau cu el in fruntea bucatelor.
Traiane,te joci cu focul! Ceausescu a fost terminat de romani cu sprijinul armatei.Asteptam sa faci ceva bun ,ca romanii sa „traiasca bine”,sa-ti dai demisia,sa scape tara de B.U.B.A(regimul Basescu,Udrea,Boc,Anastase)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s