Scrisoare deschisa


Scrisoare deschisa

Raportez urmatoarele:
Sunt colonel in rezerva State Marin,mort in 1988 urmare a unui infarct miocardic.Ma aflu in lumea umbrelor ,sub comanda ingerului sef,arhanghelul Mihai,batalionul 2,tancuri.
Ieri 12 ianuarie 2011 mi s-a alaturat,urmare a unei comotii cerebrale,tovarasul colonel Florescu,fost coleg cu mine la divizia de tancuri.
De la el am aflat ca tovarasul Iliescu l-a impuscat pe tovarasul Ceausescu si ca,dupa ce si tovarasul Constantinescu a fost ales comandantul suprem al fortelor armate,ati fost reales,pentru a doua oara,dumneavoastra,in inalta functie de partid si de stat.
Va felicit pentru realegerea dumneavoastra in suprema functie!
Raportez ca sunt suparat rau deoarece tovarasul Florescu m-a informat ca tovarasul Boc,pe care il stiu de la UTC,numit in locul tovarasului Dascalescu,i-a taiat pensia de urmas a sotiei mele,Florica,de la 1000 lei,la 700 lei
Tovarase comandant suprem,din spusele tovarasului Niculescu,colonel de la securitate,cu care ati colaborat cand reprezentati cu mandrie partidul la Anvers,stiu ca sunteti un tovaras de nadejde si ca e dreptul dumneavoastra sa-i cereti tovarasului Boc sa ii lase pensia avuta tovarasei mele de viata si sa-l sanctionati pe Boc,pentru incalcarea codului deontologic de partid.
Va multumesc pentru intelegere!
In incheiere,tovarase comandant suprem,raportez ca tovarasul Florescu a incercat sa ma dezinformeze,afirmand ca dumneavoastra ati condamnat comunismul,lucru neadevarat,pentru ca stiu ca ati fost atasat trup si suflet idealurilor comuniste,fiind promovat la Avers,pentru aceasta!

Sa traiti,

colonel in rezerva,Marin State

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s