Lichele vechi,lichele noi!


Incalcarea grosolana a legii partidelor,prin nerespectarea termenului de 30 de zile de transmitere a modificarilor statutului PDL-ului la tribunal,dar.mai ales lipsa de reactie a „deontologilor”,Patapievici,Liiceanu,Alina Mungiu,Andreea Pora si altii ca ei,ingrijoreaza opinia publica romaneasca!

Cei care dormeau pe scarile televiziunilor,apareau pe sticla din zori si pana-n seara,revoltati ca Mishie ,de la Gorj ori Oprisan ,de la Focsani,niste obscuri lideri locali,au obtinut ilegal o diploma ori au facut o declaratie nepotrivita impotriva opozitiei”democrate”.

Dupa alegerea presedintelui jucator,desi acesta il numeste pe Regele Mihai”sluga la rusi si tradator de tara”,pe liderii opozitiei”imaturi ori superficiali”,pe jurnalisti,’lingai,tiganci imputite,tonomate in ieuro-asa cum pronunta domnia sa,pe bugetari si pensionari”nesimtiti si lenesi”,marii „deontologi si-au pierdut subit simtul auzului si al vorbirii! Sa fie de vina importantele functii,bine platite,primite drept sinecura pentru inregimentarea lor pe vasul marinarului?.Romanii cred ca da!

O problema delicata este pozitia UDMR-ului,aliatul la guvernarea regimului BUBA(Basescu,Udrea,Boc,Anastase).Intrat in politica pe usa din dos a democratiei,ca uniune a maghiarilor,nu ca partid,a reusit sa se afirme ca o formatiune politica echilibrata,cu prestanta si personalitate ,un factor eficient de mediere intre partidele romanesti(cu bine cunoscutele devieri iredentiste si autonomiste).In ultimii 3 ani,contrar felului lor de a fi,pentru obtinerea unor privilegii etnice,au devenit complicii regimului portocaliu,ba se poate spune coautori la incalcarea grava a legilor,a regulamentelor Camerei Deputatilor(au fost in sala la furtul voturilor de catre Roberta Anastase,la legea pensiilor care a nenorocit peste 1 milion de pensionari,mai ales pe cei militari).Tot ei(cu exceptia lui Gyorgy Frunda si Petre Lakatos),de dragul privilegiilor,incalca,impreuna cu aliatii lor portocalii,hotararile judecatoresti,definitive si irevocabile ale instantelor judecatoresti,privind majorarea salariilor profesorilor.

Daca nici acum,dupa incalcarea grosolana a legii partidelor,udemeristii nu se despart de aliatii lor”jucatori”vor fi blamati de catre romanii saraciti de catre incompetentii si ilegalii portocalii,dar si de catre maghiarii simpli,victime colaterale ale complicitatii compatriotilor lor ,cu regimul BUBA! Oamenii ,romani si maghiari deopotriva,vor intelege ca cine e complice cu incompetentii si coruptii ,este la fel de vinovat ca ei.

Cat priveste transfugii din PNL si PSD,ademeniti cu functii banoase in institutiile statului ori ale partidului(fost portocaliu,inverzit de curand),nu mai e nimic de facut,ei s-au compromis definitiv in ochii romanilor! Generalii Gabriel Oprea(fost lider al mafiei personale a lui Adrian Nastase,reevaluat) si Neculai Ontanu,facut general din plutonier,dar si coloneii Cristian Diaconescu,Marian Sarbu ori Niculicea(avansati la apelul bocancilor pentru tradarea electoratului care i-a ales),vor ramane simpli servitori ai celui mai corupt si incompetent regim din Romania,regimul BUBA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s