Cristian Diaconescu,deziluzia politicii romanesti


Elena Musat: Cristian Diaconescu, perfid si razbunator

May 20, 2010 · 16:58 | Autor: Ziarul National

*Isi hartuieste fostii colaboratori cu ajutorul Parchetului/serviciilor*

Pornita pe fostul iubit, Elena Musat ii reproseaza politicianului Cristian Diaconescu nu numai incorectitudinea in afaceri amoroase, dar si o mare lipsa de caracter in relatia cu tot ce misca in jurul lui. Dezvaluirile fostei amante arata un Cristian Diaconescu razbunator si gata oricind sa se foloseasca de atuurile sale de politician si ministru pentru a-i pune la pamint pe toti cei care-i stau in cale.

*Diaconescu da in git tot ce prinde*

Din prima parte a spovedaniei am aflat de la Elena ca Diaconescu obisnuia “sa-si toarne colaboratorii la Parchet” si culmea, folosindu-se nu de numele lui, ci de cel al amantei. Tot Musat povesteste cum Cristian Diaconescu nu s-a multumit doar cu Parchetul, ci a bagat pe firul afacerilor lui personale si serviciile secrete. Elena Musat: “A venit un domn la mine care s-a recomandat … mi-a sugerat ca lucreaza in servicii. A spus ca-l cheama Costel. Avea accent moldovenesc. A inceput sa-mi ceara date despre oameni care l-au sustinut pe Cristian Diaconescu in campanie si in cariera in general. Cauta informatii compromitatoare. M-a cautat de vreo trei-patru ori, ba chiar s-a oferit sa-mi arate un dosar care, sustinea el, ar fi continut informatii grele despre oamenii respectivi. Mi-a lasat trei numere de telefon (0756 537 235, 0748 402 437, 0755 902 335) si mi-a spus ca pot sa-l caut oricind. Evident, am refuzat sa fiu partasa la asa ceva”. Elena Musat mai spune ca Diaconescu era ajutat in toate matrapazlicurile sale din vremea cind era ministru si de seful sau de cabinet, Floricel Mocanu: “Mocanu a vrut, inclusiv mie, sa-mi insceneze o chestie foarte grava. Stiti, daca telegramele secrete sint pierdute sau nu stii ce s-a intimplat cu ele poti face puscarie. In aceste conditii, Mocanu mi-a trimis spre semnare astfel de telegrame pe care a vrut sa le faca pierdute. Nu am cazut in capcana lui si am refuzat sa le semnez. Asa am scapat”.

*Intrare la Vintu, via Sincai*

Elena Musat a povestit pe larg si despre urmasa sa in gratiile lui Diaconescu – jurnalista Cristina Sincai. “Despre Cristina Sincai, vazusem toti fotografii cu cei doi, in Mercedesul ministerului. Nu s-a sesizat nimeni ca din punct de vedere al statutului MEA si al statutului ministrului, masina oficiala nu poate fi condusa decit de soferul acredidat, caci vorbim deja de siguranta nationala si securitate internationala. In asemenea functii omul devine o institutie, cu atit mai mult cind esti ministru de externe si faci parte inclusiv din CSAT”. Odata cu episodul Sincai, moralitatea lui Cristian Diaconescu s-a dus de tot de ripa, este de parere Elena. Ea povesteste ca politicianul, in timpul concediului petrecut, in 2009, cu sotia si fiica la Vox Maris in Costinesti, si-a adus acolo si noua amanta, careia i-a inchiriat o casuta in acelasi complex. Din discutia purtata cu Elena Musat s-a mai inteles ca relatia intima cu angajata Realitatii TV ar fi una si de natura politica. Pe sleau, presedintele de onoare al UNPR nu numai ca a avut acces direct la nurii prezentatoarei, dar si la emisiunile postului TV. Timp in care s-ar fi creat si o avantajoasa legatura cu patronul RTV, Sorin Ovidiu Vintu, situatie in care unii cred ca n-ar fi exclus ca Diaconescu sa fie sau sa devina o “cirtita” a SOV-ului in UNPR.

*Nevasta Mariana, bine mersi la Asirom*

Sotia lui Cristian Diaconescu, Mariana, pe care jumatatea sa o “imbolnaveste” grav de fiecare data cind incepe o noua idila, se simte in realitate foarte bine. Ea este directoare la Asirom, dupa ce a fost ani de zile directoare la Eximbank. Distinsa doamna il are ca patron pe Ion Nicolae (binecunoscut om de afaceri, manevrat de Serban Mihailescu, coleg cu Diaconescu in UNPR). Iata o alta dovada a impletirii politicului
cu bussinesul.

*Sms transmis Elenei Musat de catre Cristian Diaconescu pe 12 martie 2010, ora 21:17*

“Toata povestea asta mi-a afectat viata (cu referire la scandalul cu filajul n.r). Nu vreau sa mai aud nimic. Sint trei institutii in stand by. Si sint tare!

-OOO-

Ma numar printre cei care l-au admirat ,ca om si politician,pe vremea cand era membru al Partidului Social Democrat! In clipa cand,la aniversarea zilei nationale,1 Decembrie,l-am vazut ,alaturi de generalii de tinichea,Gabriel Oprea si Neculai Ontanu si coloneii Marian Sarbu si Niculicea,toti mi-au provocat o reactie de dispret!

In cazul sau,gradul de dispret a fost mult mai mare! Stau si ma intreb,cum e posibil ca pentru galoanele primite de pomana de la matroz  imparat,sa-ti tradezi alegatorii,prietenii ori chiar colegii de partid!

Colonele Cristian Diaconescu,pentru galoanele tradarii dar si comportament imoral,militarii adevarati,te dispretuiesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s