Dinastia „Nemuritorii”


Dupa ’89 a aparut in Romania o noua dinastie,numita de catre mine,dinastia „Nemuritorii”.Exista un numar restrans de indivizi descurcareti care,fiind prinsi de revolutie pe niste functii banoase si importante,de 20 de ani,tin cu dintii de ele si nu se lasa dusi de acolo nici cu forcepsul.

Cel mai elocvent este Mugur Isarescu,fostul si vesnicul Guvernator al Bancii Nationale! Nu am nimic cu el,pot spune chiar ca in unele momente l-am simpatizat dar,in clipa in care a acceptat functia de premier,in regimul CDR-ului si a pastrat si functia de guvernator(prin auto-suspendarea sa),s-a demascat ca un individ avid de putere si de bani.

Un caz identic este cel al presedintelui Federatiei Romane de Fotbal,Mircea Sandu,cel care ,de pe vremea comunistilor,prin sforarii si cumparari de voturi de la minerul Condescu,desi nu a obtinut niciun rezultat meritoriu cu nationala in ultimii 6-8 ani(echipa a ajuns in urna a 4-a valorica,penultima din lume),nu pleca din functia platita cu bani grei.

Pe locul trei,Mitica Dragomir,presedintele ligii,cu amendamentul ca acesta,cel putin e simpatic si chiar a mai facut ceva bun pentru fotbal!

Traian Basescu,fost sef al agentiei lui Ceausescu de la Anvers,prin migrarea de la stanga la dreapta pe esicherul politic,de la FSN la PD,a devenit membru important al Dinastiei „Nemuritorii”,fiind desemnat ministru al transporturilor in mai multe guverne,ales primar al Capitalei si apoi presedinte,prin pacalirea lui Petre Roman,Stolojan ori Tariceanu ori prin racolarea unor transfugi ,alesi pe listele PSD ori PNL.

Cum cimitirul e plin de oameni de neinlocuit,ar fi timpul ca romanii sa-i trimita la plimbare pe „nemuritori”iar in locul lor sa aleaga ori numeasca tineri specialisti,cinstiti si neatinsi de virusul copmunist!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s