Incompetentii guvernului Boc


Ieri,ne-am intalnit,dupa 40 de ani de la absolvirea scolii de ofiteri,pentru a sarbatori evenimentul! Bucuria revederii a fost umbrita de stirea primita de la organizatori in sensul ca ,38 dintre fostii colegi (25%) au decedat!

Pana la adoptarea noii legi a pensiei unice,militarii se pensionau la 55 de ani,datorita conditiilor foarte grele de munca,a stresului si evenimentelor deosebite infruntate pe parcursul carierei lor de militari,de politisti. Conform noii legi ,adoptata prin frauda de PDL si acolitii lor(numaratoarea Robertei Anastase) ,varsta de pensionare a fost prelungita la 62 de ani!  Decesul unui sfert dintre colegii mei,inainte de implinirea varstei de 60 de ani,deci inainte de implinirea varstei de pensionare,dovedeste,pentru a cata oara,ca guvernul Basescu-Boc condamna la moarte mii de militari,cu buna stiinta ori din nestiinta ,prin incalcarea dreptului legal la pensie ,dupa o viata de privatiuni si riscuri deosebite!

Daca un sfert dintre noi au decedat inainte de implinirea varstei de pensionare,marea lor majoritate vor supravietui numai 3-5 ani dupa implinirea acestei varste.Dupa 25-35 de ani de munca grea,cu riscuri mari,cu program de 24 din 24,in conditii periculoase ,regimul Basescu ,in dispretul sau fata de militari ii condamna la moarte! Adaug aici ca Traian Basescu minte cand afirma ca pensiile tuturor romanilor(inclusiv ale rezervistilor)au fost marite de catre guvernul Tariceanu! Din 2004,de la inceputul regimului sau niciun pensionar militar nu a primit MACAR UN LEU la pensie,dimpotriva,toate pensiile au scazut substantial!

Desi ,conform constitutiilor lui Ceausescu,Iliescu,Constantinescu si Basescu,rezervistii au dreptul,pe tot timpul vietii de asistenta medicala si medicatie gratuita,regimul Basescu i-a obligat la coplata medicamentelor,fiecare pierzand ilegal intre 100-400 lei lunar din pensie.

Acesta e regimul Basescu,un regim abuziv si incompetent care se joaca cu destinul si viata unor oameni care si-au slujit tara si poporul,o viata intreaga!

Tu ce parere ai despre masurile abuzive luate de catre incompetentii guvernului Basescu-Boc?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s