Cum se vindeca romanii de B.U.B.A?


De aproape opt ani,romanii au fost infestati cu virusul BUBA(regimul Basescu,Udrea,Boc,Anastase)! Debutul epidemiei s-a materializat in febra si convulsiuni in cadrul Aliantei DA,dupa ce premierul Tariceanu s-a opus tendintelor autoritariste ale lui Traian Basescu  de a-si subordona executivul!

Rezistand cu brio unor numeroase pusee de invazie a virusului basist,cu sprijinul parlamentar al PSD-ului,premierul Calin Popescu Tariceanu a intarziat,timp de patru ani,declansarea infestarii cu BUBA!

Dupa alegerile parlamentare din 2008,prezenta la guvernare a PSD-ului a impiedicat raspandirea virusului in viata romanilor! Alungarea social-democratilor de la guvernare,a inlaturat ultima stavila in calea izbucnirii epidemiei portocalii! Prin incalcarea regul;ilor democratice si a constitutiei ,racolarea unor tradatori din PSD si PNL si infiintarea ilegala a UNPR-ului,virusul BUBA a cuprins intreaga viata politica,economica si sociala !

Simptomele s-au manifestat sub forma umilirii si jefuirii romanilor,a medicilor,profesorilor,militarilor,politistilor,pensionarilor(indeosebi cei militari),a persoanelor cu dizabilitati,a bebelusilor,a tuturor romanilor care nu faceau parte din clanul portocaliu,carora le-au fost taiate ,ilegal,veniturile legal cuvenite!

Pentru clanul portocaliu si acolitii lor,a proliferat coruptia,deturnarea banului public,furaciunea,acestia devenind super bogati,imuni la virusul BUBA!

Initierea actiunii de suspendare si apoi de demitere a lui Traian Basescu,constituie inceputul decontaminarii romanilor de virusul basist! E nevoie ca USL,singurul „medic epidemiolog” care poate distruge virusul ,sa devina mai activ,sa-i cheme alaturi pe cei peste 90% dintre romanii infestati de virusul portocaliu si sa-i vindece! Nu trebuie neglijata nicio forma de interventie, incepand cu  racolarea membrilor monstruoasei coalitii care s-a saturat de basism pentru a vota pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu,autorul infestarii romanilor cu virusul BUBA!

Romanii isi pun ultima speranta in unirea tuturor fortelor nationale,a profesorilor,medicilor,pensionarilor,oamenilor de afaceri,politistilor ,militarilor si rezervistilor umiliti de regimul BUBA,contra celui mai incompetent,mai corupt si mai antidemocratic regim posdecembrist,guvernul Basescu,Udrea,Boc,Anastase!

Reclame

Un comentariu la “Cum se vindeca romanii de B.U.B.A?

 1. marius spune:

  opinie diferita
  1.Cei 90% sunt chiar vreo 98% si nu sunt infestati ci doar suporta consecintele acestei mizerii purulente ce s-a modificat in BUBBA,dupa inlaturarea nevolnicului Geoana de la Senat.
  2.Tadatorii au fost racolati prin metoda stransului de oua folosindu-se politia politica, iar nu prin exprimarea propriei vointe.
  3. Agentul patogen nu s-a lasat pana nu si-a preamarit propria Leana, egala tovarasa in mismasuri, iar amaratul de primar de Cluj a considerat ca acesta este modelul de urmat pe linie de partid. Dar ceva nu a corespuns metodei: numele sau procentul varsat.
  4. Purtatorii numelor ale caror initiale ajuta la intregirea imaginii purulente au ajuns acolo nu toti neaparat ca partasi, ci din necesitate.
  5. Orice BUBA, fie ea si BUBBA, ajunge pana la urma sa se sparga singura sau sa fie extirpata prin eforturile unui medic. Multumim doctorului Arafat ca a sesizat si aratat multimii consecintele pe care cei multi urmeaza sa le suporte daca nu extirpa BUBBA portocalie. .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s