Victor Ponta,risca si castiga!


Votul din senat,de revocare din functie a lui Geoana,de peste 90% in favoarea schimbarii lui,denota ca actiunea lui Victor Ponta a fost una riscanta,de forta dar reusita! Prin aceasta miscare ,procurorul dovedeste ca joaca tare,ca vrea sa se impuna fata de „carcotasii” din partid si ca,asemenea lui Basescu din anii 2004,va reusi sa devina un lider incontestabil,care sa conduca partidul si USL-ul spre victorie! Sustinerea sa de catre lupii tineri din partid,Sova,Robert Negoita,Liviu Dragnea si altii i-a dat puterea de a-i tine sub obroc pe vechii si uzatii fruntasi ai partidului si sa-i sperie de moarte pe cei care ii subminau autoritatea!
Faptul ca nu au plecat din partid,parlamentari dovedeste ca actiunea sa ferma ,place membrilor si simpatizantilor PSD!

Chiar daca va pierde functia de presedinte al senatului pentru PSD,miscarea lui aduce doua avantaje:

1-detinerea de catre coalitia basista a tuturor functiilor de conducere,la nivelul presedintiei,guvernului,parlamentului etc.va contabiliza intreaga nemultumire a romanilor umiliti si jefuiti  in contul puterii;

2-coalitia basista nu va avea pe cine sa acuze ca stopeaza „reforma”emanata din putul gandirii basesciene!

Prin actiunea sa temerara,procurorul a reusit sa se impuna ,in partid dar si in viata politica ,precum un lider puternic,cu aplomb si putere de decizie,un viitor premier,total opus incompetentului si favorizatoruli de corupti,Emil Boc!

Reclame

Un comentariu la “Victor Ponta,risca si castiga!

 1. Salamandra spune:

  1.A fost Revolutie deoarece au participat si masele populare ! Cand ziua,mai putin noaptea !
  2.A fost lovitura de stat ? Da ! Cine a participat constient ? Armata 1tot ea din nefericire a furnizat ex teroristii ! Am dovezi cat se poate de logice dar nu numai ! Garzile patriotice in mare parte au fost de partea armatei care trebuia in mod nevinovat sa apere obiectivele.Ce au cautat in ziua de 21.12.1989,in Televiziune ,Brucan ,Voican,Roman si au mai fost si altii.Inca din timpul lui Ceausescu spionajul Mosad plantase pe langa tovarasa Ceausescu pe o tovarase alogena care raporta in afara tarii …Si acum ! Un locotenent il intreba pe un civil in 1988 : cum facem sa-l dam jos pe Ceausescu ? civilul a verificat daca nu erau microfoane si cu moartea in suflet a raspuns ( atunci ii era draga armata si chiar si mai tarziu ,desi …a furnizat teroristii ,,,,: Cand Armata se va intelege cu Securitatea in aceasta problema si punct !
  3.Acelasi locotenent dupa ce s-a spart mitingul in 21,12.89 se afla in piata CC alaturi de inca 3 ofiteri ! Ca sa vezi intamplare !?
  4.In 21.12.89 la ora 16,unora dintre manifestantii din fata Interului le-a disparut buletinele de identitae ! Ca sa vezi !
  5.Stimatul Iliescu a declarant dupa Revolutie ca el in noaptea de 22.12.89,la ora 23 si 20 minute nu a chemat pe nimeni la TV ? Chiar asa ? asta a declarant in fata Procuraturii Militare ! Zau ? Pai in arhivele TV apare exact contrariul ca sa nu mai zic de garzile patriotice de la un Institut care au venit sa apere TV chiar din acest motiv ?
  6.Ce s-a intamplat pe drumul pana la TV si in noaptea de pomina de 22.12.89 ? Este ceva ce intrece obraznicia si magaria ! Dar cel mai mult
  7.In dimineata de 23.12.89 intre ora 7 si 8 ,un colonel in varsta de infanterie cere tuturor celor care aveau arme de la TV sa nu traga deoarece vin elicoptere in ajutorul celor care aparau TV.Rezultatul ! A venit un elicopter care a tras in mod voit spre cei din armata si garzi patriotice care aparau TV !
  Si vine Gelu Voican Voiculescu cu dezinformarea : elicopteru; a venit la ora 12,in data de 23.12.89
  Si acum tacere caci totul s-a prescris : manipulare ,crime!
  Au fost servicii secrete straine ? OHO ! cat cuprinde ! Mosad,FSB,,CIA,Canal 5 francez sau ….serviciul sarb,maghiar, si altii.Ah ! ROMANIA ! Pacat ! s-a ales PRAFUL !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s