Guvernantii portocalii,vor sa ucida ultima speranta a pensionarilor!


Umiliti de catre pedelisti,cu complicitatea transfugilor din UNPR si a UDMR-ului,pensionarii romani au ramas cu doua posibilitati de sprijin:casele de ajutor reciproc si asociatiile de pensionari! Infiintate prin contributia personala a membrilor sai,fara niciun spriji9n din partea statului caruia ii platesc,constiincios,impozite,cele doua asociatii non profit ii ajuta sa-si cumpere medicamente,sa-si plateasca intretinerea ori costul tratamentelor medicale! Cei cu pensii mici,primesc,in limita posibilitatilor,mici ajutoare nerambursabile!

Pentru infiintarea asociatilor,membrii fondatori contribuie cu sume mari de bani pentru achitarea taxelor legale,in cuantum de peste 3000 de lei,reprezentand:taxe notariale,judecatoresti,confectionare stampile,constituire fond social etc. Desi sunt asociatii non profit care functioneaza exclusiv pe banii membrilor sai(bani pentru care au platit impozit catre stat,in momentul primirii pensiei),samsarii ANAF,in loc sa combata marea evaziune fiscala ii urmaresc , ii penalizeaza si impoziteaza pe cei care primesc o plata simbolica,de 2-300 de lei,pentru ajutorarea pensionarilor cu dizabilitati ,sa-si completeze cererile si documentele necesare! In loc sa aprecieze ca aceste asociatii sunt de utilitate publica si sa fie scutite de taxe si impozite,guvernantii ii obliga sa plateasca impozite de 16%,la fe3l ca marii bogatasi si corupti si chiar CAS,CASS ori alte taxe si impozite pe care TOTI membrii asociati le-au mai platit odata! Prin adoptarea frauduloasa a Codului  fiscal,se doreste impozitarea cu 65% a indemnizatiei de 2-300 de lei primita de catre casieri,contabili ori cenzori,toti pensionari si membrii cotizanti ai asociatiei! In acest fel,asociatiile vor intra in incapacitate de plata si se vor desfiinta,efectele sociale ale desfiintarii fiind grave pentru cele cateva milioane de pensionari saraci!

Solutia salvarii asociatiilor de pensionari ar fi ca opozitia sa promoveze un proiect de lege prin care asociatiile de pensionari sa fie declarate de utilitate publica si sa fie scutite de plata unor impozite pe banii lor,pentru care au mai platit odata impozite si taxe!

Reclame

Un comentariu la “Guvernantii portocalii,vor sa ucida ultima speranta a pensionarilor!

  1. gigip1948 spune:

    Nu am pomenit undeva de militarii rezervisti,nici de cei dinainte de ’89 ,nici dupa!E vorba de asociatiile de pensionari si mai ales de casele de4 ajutor reciproc ale lor! Pentru fiecare nleu dat celor care asigura functionarea asociatiilor,se plateste inca 60 de bani ca impozit la stat! Statul nu ajuta cu nimic asociatiile pensionarilor(militari ori civili),pentru pensiile lor acestia platesc impozit si CAS iar acum statul le ia din nou impozit,pe banii lor!
    PS:referitor la armata care a tras in popor,daca vreti sa aflati adevarul,cititi postarea mea pe blogul meu de pe wordpress,sub titlul:”Amintiri din ’89-jurnaslul unui maior anonim! Veti vedea ca peste 60% dintre mortii de atunci sunt militari ai armatei romane! Acolo veti gasi explicatia asupra evenimentelor,din partea unui om simplu,fara veleitati politice,publice ori de alta natura! Astept,cu simpatie sa raspundeti la intrebarile enumerate in cele 7 episoade si anume:cine avea interesul sa demoleze comunismul din lume,cine dispunea de miliardele de dolari necesare demolarii si,mai ales cine avea forta,logistica si informatiile necesare? Daca raspundeti la aceste intrebari(la care eu mi-am spus parerea),veti afla cine si de ce a facut in decembrie ’89 in Romania,in Europa si in lume!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s