Haita basista


Demiterea ultimului guvern basist,condus de catre Mihai Razvan Ungureanu,urmata de castigarea detasata a alegerilor locale de catre USL,a produs panica in randurile (extrem de rarefiate!) ale Marelui Carmaci!

Vazand ca nu mai au nici macar 10% incredere din partea electoratului si paralizati de frica exacerbata ca vor ajunge la puscarie,Traian Basescu a asmutit haitasii(Monica Macovei,MRU,Cristian Preda,Sever Voinescu-Cotoi) asupra premierului Victor Ponta si a membrilor cabinetului sau.Din lipsa de argumente,Basescu si haitasii lui,inventeaza o multime de acuzatii penibile,toate cu un singur scop,demiterea tanarului si inteligentului premier!

Ultima si singura lor gaselnita(nu-i duce mintea la altceva!) a fost reinventarea metodelor securisto-ceausiste(in care TB are diploma de merit!).Armata sa de colportori de minciuni,de informatii false au scotocit prin arhivele universitare si au lansat teoria plagiatului. In disperarea lor,haitasii basisti ,au lansat in media locala si internationala o campanie desantata de minciuni,de facaturi ,menite sa discrediteze premierul si pe minstrii sai.

Cu sprijinul coloneilor facuti la apelul bocancilor,din media (Robert Turcescu,Lazescu…) au interpretat in mod rauvoitor institutia plagiatului,incercand sa pacaleasca pe cei neinstruiti ori chiar lipsiti de inteligenta ca ministrii acuzati de catre ei au plagiat! Lucratura lor denota nu numai prostie,minciuna dar si disperare! In domeniul juridic,unde se opereaza cu texte de lege,cu principii,cu atributii si competente strict prevazute de lege nu poate fi vorba de plagiat ci ,doar,de mentionarea textelor legale,a principiilor ori atributiilor institutiilor! Plagiatul nu inseamna(asa cum cred haitasii basisti!),reproducerea ,uneori identica ,a textelor de lege,a principiilor ,a atributiilor ci,INSUSIREA UNUI PUNCT DE VEDERE PERSONAL,A UNEI PARERI PERSONALE a altui autor. Pentru foarte multii prosti basisti,unii cu diplome universitare,dau un exemplu! Daca cineva preia ,fara semnele de citare si fara a mentiona in cuprinsul lucrarii ori la subsolul acesteia,o teorie ori parere PERSONALA A ALTUI AUTOR,sigur comite un plagiat In cazurile fabricate de catre haitasii basisti,nu exista asa ceva(insusi autorii indicati de catre ei ca ar fi victima plagiatului dezmit asa ceva!).Haitasii o tin ca matu’ gaia ca s-a folosit metoda coppy-paste,fara a intelege ca ,in zilele computerelor,aceasta e o utilitate,nu o metoda de plagiere!

In cazul lui Puiu Hasoti,cel caruia Basescu i-a cerut o declaratie ca nu a plagiat vreo lucrare,e vorba tot de o facatura securisto-comunista! Il sfatuiesc pe premierul Ponta sa nu-i dea vreodata declaratia lui Hasoti,nedemnului presedinte! Asta pentru ca el si haitasii sai vor fi in stare sa fabrice dovezi in sensul ca Hasoti a plagiat si ii vor cere lui Daniel Morar sa-l trimita in judecata pentru comiterea infractiunii de fals in declaratii!

PS:Intr-o emisiune televizata,intre Sufina Barbu(haitasa lui Basescu) si Sergiu Andon,au existat discutii aprinse! Sulfinica apara dreptul presedintelui de a cere declaratia lui Hasoti in timp ce Sergiu Andon,viceversa! Stiind ca Sulfinica a ajuns parlamentar si ministru prin oferirea de favoruri sexuale puternicilor vremii,Andon a intrebat-o:tie ti-a cerut Basescu o declaratie ca nu ai practicat prostitutia,inaintea numirii in functia de ministru?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s