Ce nu au observat europarlamentarii USL?Am urmarit,cu satisfactie,dezbaterile din PE! Va felicit pe dumneavoastra,pe Catalin Ivan si Norica Nicolai pentru prestatiile avute. Cu regret insa am constatat ca tuturor euro-parlamentarilor v-a scapat un aspect deosebit de important care,sigur,ar fi pus in mare dificultate pe Viviane Reding si Jose’ Manuel Barroso! Ma refere la faptul ca,spre deosebire de cazurile Berlusconi ori Victor Orban,cand Comisia Europeana a intervenit POST FACTUM(dupa producerea evenimentelor!),in Romania ,cei doi S-AU IMPLICAT DIRECT,in timpul organizarii ,desfasurarii si validarii referendumului! Prin aceasta imixtiune antieuropeana,antidemocratica,cei doi,au decis mentinerea pe functie a lui Traian Basescu! Daca erau ingrijorati de situatia democratiei in Romania(si nu de mentinerea in functie a lui Traian Basescu!),dupa demiterea lui Basescu de catre cei 7,4 milioane de romani,puteau sa analizeze,POSTFACTUM,daca demiterea s-a facut legal si constitutional. Cred ca implicarea DIRECTA,IN REFERENDUMUL AFLAT IN DESFASURARE,era un prilej clar de demitere a lui Barroso si Reding,pentru amestecul in problemele interne ale unui stat membru al UE!


Am urmarit,cu satisfactie,dezbaterile din PE! Ii felicit  Corina Cretu ,pe Catalin Ivan si Norica Nicolai pentru prestatiile avute.
Cu regret insa am constatat ca tuturor euro-parlamentarilor le-a scapat un aspect deosebit de important care,sigur,ar fi pus in mare dificultate pe Viviane Reding si Jose’ Manuel Barroso! Ma refere la faptul ca,spre deosebire de cazurile Berlusconi ori Victor Orban,cand Comisia Europeana a intervenit POST FACTUM(dupa producerea evenimentelor!),in Romania ,cei doi S-AU IMPLICAT DIRECT,in timpul organizarii ,desfasurarii si validarii referendumului! Prin aceasta imixtiune antieuropeana,antidemocratica,cei doi,au decis mentinerea pe functie a lui Traian Basescu!
Daca erau ingrijorati de situatia democratiei in Romania(si nu de mentinerea in functie a lui Traian Basescu!),dupa demiterea lui Basescu de catre cei 7,4 milioane de romani,puteau sa analizeze,POSTFACTUM,daca demiterea s-a facut legal si constitutional.
Cred ca implicarea DIRECTA,IN REFERENDUMUL AFLAT IN DESFASURARE,era un prilej clar de demitere a lui Barroso si Reding,pentru amestecul in problemele interne ale unui stat membru al UE!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s