Pe 09 decembrie,romanii vor reconfirma demiterea lui Traian Basescu!


Dupa cum arata sondajele,la alegerile parlamentare din 09 decembrie,USL-ul va obtine un scor de 50-60%! Cum la scrutin se vor prezenta peste jumatate plus unul din numarul total al alegatorilor inscrisi in liste,prin votul lor,romanii,isi vor reconfirma decizia luata de catre ei la referendum,aceia de demitere a lui Traian Basescu.Asta pentru ca ,profitand de complicitatea celor sase slugi ale sale din CCR,Basescu a urinat pe vointa celor peste 88% dintre votantii cu DA,la referendum!

Cei sase judecatori ai CCR au anulat votul covarsitor al romanilor pentru demiterea lui din trei motive:incompetenta,rea vointa ori slugarnicie fata de stapanul lor,Traian Basescu.Noi,cei peste 7,4 milioane de romani care am decis demiterea lui,credem ca toate cele 3 variante sunt aplicabile in cazul lor,deoarece:

1-daca au instituit un prag de 50% plus unul dintre votantii trecuti in liste trebuia sa nu admita boicotarea referendumului de catre Basescu si sustinatorii lui! Boicotarea unui referendum popular este clar un motiv de anulare a lui si de organizarea unuia nou!

2-intrucat boicotarea referendumului a fost o manevra dolosiva,frauduloasa,de deturnare a votului,Traian Basescu trebuia decazut din dreptul constituit abuziv  in favoarea sa,acela de a fi demis cu jumatate plus  unul din total votanti!Curtea trebuia sa constate ca Traian Basescu,prin inselaciune,a eludat cerinta impusa de catre CCR romanilor de a se prezenta MASIV(asa a hotarat curtea!) la vot si ,prin manevre dolosive,a anulat vointa evidenta a romanilor!

Cele peste 50% de voturi date USL-ului,formatiune ce are ca principala revendicare politica si populara,demiterea lui Traian Basescu,vor reconfirma,odata in pus,decizia romanilor de demitere a lui Traian Basescu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s