Demontarea minciunilor lui Traian Basescu


Rezultatul alegerilor din 09 decembrie ,asa dupa cum am postat inainte de desfasurarea lor,a demontat ,evident,minciunile lui Traian Basescu si ale slugilor sale din CCR! Iata despre ce este vorba:
1-afirmatia lui mincinoasa ca TOTI cei care nu s-au prezentat la referendumul pentru suspendarea sa sunt sustinatorii lui,adica peste 10 milioane de romani! La alegeri,ARD-ul ,alianta lui politica a fost votata,la nivel national,de 1,4 milioane de romani! Prin absurd,daca ii consideram si pe cei 1,2 milioane care au votat PP-DD ca basisti si pe cei 378 de mii de maghiari,votanti ai UDMR ,se vede clar ca SUB 3 milioane de romani l-ar mai sustine pe Basescu! Or,dat fiind faptul ca la referendum 7,4 milioane de romani l-au DEMIS pe Basescu,dovedeste indubitabil ca acesta,pentru a anula verdictul romanilor,din lasitate,a mintit ca are sprijinul majoritatii romanilor!
2-din ordinul lui Basescu,CCR-ul a impus ,ilegal si anticonstitutional,un prag de validare a referendumului de 50% plus 1 din numarul total al romanilor cu drept de vot! La fel ,Basescu,prin presiuni,a impus ca numarul acestora sa fie de 18,4 milioane,desi,la ultimul recensamant,populatia votanta a Romaniei este de 16,5 milioane! La referendum,in conditiile boicotarii acestuia de catre ARD si UDMR,s-au prezentat 8,5 milioane de romani! La scrutinul din 09 decembrie,cu participarea tuturor partidelor,au votat SUB 8 milioane de romani! S-a dovedit ca niciodata,in Romania posdecembrista,nu s-au prezentat la vot mai mult de 8 milioane de romani deoarece:cateva milioane,de regula din randul etniei rome,al tinerilor ,a anarhistilor,nu au votat si nu vor vota vreodata pentru ca nu sunt interesati de asa ceva! Daca ii adugam pe cei plecati in lume,pe cei fara adapost ori domiciliu,pe cei din localitati izolate,vom constata,indubitabil ca,NICIODATA ,in Romania nu se pot prezenta la vot jumatate plus unu din numarul total al alegatorilor trecuti in liste! Prin aceasta facatura securista a lui Basescu,cu sprijinul slugilor sale din CCR,a fost anulat votul masiv al romanilor,de demitere a acestuia !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s