Tariceanu si Chiliman,sufera de sindromul fratelui mai mic!


Timp de 20 de ani,PNL-ul a fost in postura unui copil debil,fara forta si istetime,victima unor baieti mai mari si mai puternici! Rand pe rand,FSN-ul,PDSR-ul,PNT-cd-ul ori PDL-ul i-au dat suturi in fund ori palme peste ceafa,cand si de cate ori au vrut!

Acum doi ani,la initiativa comuna a lui Crin Antonescu si Victor Ponta,cele doua partide s-au aliat,PNL-ul devenind fratele mai mic iar PSD-ul,fratele mai mare! Micutul si neajutoratul PNL,ajutat de fratele mai mare ,PSD,nu a mai primit suturi ori palme de la baietii mai mari ba,dimpotriva,incurajat de forta fratelui,a inceput sa-i altoiasca pe vechii lui agresori!

Tariceanu ,Chiliman si alti cativa liberali,scapati de teroarea loviturilor primite s-au umflat in pene si sub falsa impresie ca partidul lor a devenit puternic peste noapte,vor sa se separe de fratele mai mare pe care il ataca permanent,contrar intelegerii avute! E clar ca sufera de sindromul fratelui mai mic ,cel care,in prezenta fratelui mai mare,reuseste sa-i dea un sut in fund celui care il teroriza inainte ! Crezand ca lipsa de riposta a celui agresat de catre ei se datoreaza fortei proprii(si nu a fratelui mai mare!) se despart de acesta ,incearca sa-l si loveasca,vazandu-se un fel de supermani!

Ca de atatea alte ori in viata,cei suferinzi de sindromul fratelui mai mic,devenit „puternic” peste noapte,vor redeveni,rapid,victima celor care i-au tras suturi in fund si palme dupa ceafa!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s