U N L U C R U B I N E F A C U T !


Razmerita chilimanilor,taricenilor si orbanilor din Partidul National Liberal si dorinta acestora de a-l contesta pe Crin Antonescu  a pus in evidenta un fapt important ,trecut neobservat de catre comentatorii politici! Este vorba despre elaborarea de catre Victor Ponta si Crin Antonescu a celui mai clar,imbatabil si neinterpretabil protocol de colaborare incheiat dupa ’89 ,intre PNL si PSD,cu ocazia infiintarii Uniunii Social-Liberale!

Supunerea documentului spre aprobare de catre congresele celor trei partide componente si ulterior de congresul reunit,inclusiv a candidaturilor lui Victor Ponta pentru functia de premier si a lui Crin Antonescu pentru presedintia Romaniei a inlaturat orice posibilitate de interpretare,de eludare,de anulare a acestuia!

Iata de ce ,la elaborarea viitoarelor documente si intelegeri importante(inclusiv a Constitutiei Romaniei!),trebuie sa se inlature orice fel de interpretare(inclusiv de catre presedintele „jucator”) , de eludare a prevederilor acestora ori de incalcare a lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s