Fratele presedintelui tarii mele,in cardasie cu mafiotii!


In urma cu patru ani,cand liderul interlopilor din Romania,Bercea Mondial s-a inteles cu Mircea Basescu,fratele presedintelui Romaniei ,ca acesta sa-i boteze una dintre nepoate,am publicat pe un forum parerea mea ca aceasta „cumetrie” se face,exclusiv,contra unor sume mari de bani,de sute de mii de euro! Mai mult,din experienta unor cumetrii anteriore ale lui Bercea Mondial(caruia,fostul premier Teodor Stolojan,judecatori de la judecatoria Slatina,prefecti ori alti sefi din justitia si administratia locala ori centrala!!) i-au mai nasit vreo 5-6 nepoti,am banuit ca adevaratul nas este Traian Basescu(fratele sau fiind doar nas sub acoperire)! Ca am avut dreptate s-a dovedit joi,19 iunie ac,cand,Mircea Basescu a fost retinut pentru traficarea de influenta,in schimbul a sute de mii de euro!

Contrar tuturor evidentelor,in loc sa-si dea demisia de DEZONOARE(ca de onoare nu poate fi vorba),Traian Basescu si uriasul sau aparat de dezinformare,de propaganda,au aruncat in spatiul public o avalansa de aberatii:
1- Acestia afirma ca Traian Basescu a incuviintat ancheta! Este o dubla si descalificanta minciuna! In primul rand,daca ,asa cum el sustine de 10 ani,parchetele sunt independente! Daca cineva(inclusiv el),incuviinteaza ori opreste o ancheta ,sub nicio forma PARCHETELE NU SUNT LIBERE,SUNT DEPENDENTE! Prin absurd,daca ar fi asa(ca el a incuviintat ancheta!!!),putea sa faca asta in urma cu 1 an,atunci cand,conform propriilor declaratii,a aflat despre cazul de coruptie in care sunt implicate cele doua grupuri de crima organizata,Bercea Mondial-Basescu! Ancheta a fost declansata FORTUIT de catre DNA! Numai dupa ce avocatul Pavel Abraham a dat publicitatii PROBELE ZDROBITOARE,INATACABILE despre faptele grave de coruptie comise de catre clanul mafiot basist,procurorii au fost OBLIGATI de scandalul public international si national sa dispuna retinerea infractorului!
2-In loc sa CEARA EL DNA-ului sa declanseze anchetarea URGENTA a cazului grav de coruptie,a inscenat,in stil mafiot,parodia de prost gust a flagrantului de santaj! Procurorul care a facut inscenarea penibila(stiind ca in cazul acesta era vorba de trafic de influenta,nu de santaj),trebuie anchetat de catre inspectia judiciara din CSM si dat afara din magistratura! Cei arestati pentru santajul inexistent,sa fie eliberati,de indata,de catre judecatori! Mircea Basescu sa fie cercetat si pentru denunt calomnios!
3-Aberatia ca nu s-a comis fapta de trafic de influenta intrucat Bercea a fost condamnat la 7 ani de inchisoare! Iarasi,doua minciuni!! In TOATE cazurile de trafic de influenta reclamate ,cel ce primeste banii,nu il scapa de puscarie pe cel care a dat banii! Daca,in cazul mafiotului Basescu(ori in orice alt caz!!!) se producea promisiunea facuta,pedeapsa cu suspendarea executarii ori sub 1 an,cat executase,CUMPARATORUL DE INFLUENTA ,fiind multumit,nu reclama,niciodata fapta la care a fost partas! Nu avea niciun interes,dimpotriva! Mituitul ramanea cu banii,mituitorul cu libertatea! Ca s-a ajuns la condamnare,e un lucru normal deoarece,prin repartizarea aleatorie a dosarului,acesta a ajuns la un judecator corect cinstit,nu la cel corupt(cum spunea Mircea Basescu,”asa am facut mersul’sa-i dea cu suspendare!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s