Despre votul obligatoriu!


In parlament se discuta despre nevoia introducerii votului obligatoriu!

  • Desi am participat la toate scrutinurile posdecembriste,nu sunt de acord cu obligativitatea votului! Cei care au bani multi,mai ales in cazul referendumului,vor plati amenzile(si ceva in plus!) pentru cei care nu vin la vot! Solutia EXTREM DE SIMPLA , DEMOCRATICA SI EFICIENTA,aplicabila in cateva zile este modificarea legii electorale in sensul ELIMINARII LISTELOR OBLIGATORII(care,oricum,sunt pline de morti,de disparuti in lumea mare,de oameni care nu au votat vreodata in viata lor!)! Numai cei care se prezinta la vot(la orice sectie de votare,din tara ori strainatate) sa fie luati in considerare!
     Listele electorale permanente au viciat rezuyltatul alegerilor si,mai ales,al referendumului prin care Traian Basescu a fost demis!
  • Asa s-ar stabili,corect,procentele obtinute de fiecare partid ori candidat,numarul mandatelor acordate,adevarata vointa a alegatorilor! Instalarea unui program eficient pe calculator ar inlatura,definitiv,votul multiplu,turismul electoral si alte racile postdecembriste!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s