Intoarce-te,Crine!


Draga,Crin!

Sunt unul dintre cei peste 7 miloane de romani care am votat DEMITEREA mafiotului Traian Basescu!

Am participat la toate mitingurile,marsurile,la toate protestele romanilor liberi fata de el si regimul sau corupt! Am votat,atat la locale cat si la parlamentare USL-ul,unica speranta a romanilor de a scapa de regimul antiromanesc basist!

Din motive obscure te-ai indepartat de noi si l-ai adus in PNL pe demolatorul Klaus Johannis,groparul liberalismului romanesc national- traditional! Calin Popescu Tariceanu si alti liberali adevarati au fost marginalizati de catre KJ si alungati din PNL! Tu insuti ai disparut din politica romaneasca de varf!

Iti simtim,puternic ,lipsa! Ne lipseste,crunt,umorul fin,replica taioasa,verticalitatea ta ! In numele increderii noastre,a milioane de romani care inca te admira,intoarce-te! Alatura-te lui Victor Ponta si lui Calin Popescu Tariceanu si refaceti USL-ul! Tripleta de aur a politicii romanesti postdecembriste,Victor Ponta -presedinte,Crin Antonescu-presedintele Senatului si Calin Popescu Tariceanu-premier ar readuce speranta romanilor de bine,de prosperitate,de intelegere,de unitate!

Draga Victor Ponta,iti adresez si tie rugamintea noastra,a romanilor care te vor presedintele Romaniei! Suna-l tu pe Crin(el fiind mai orgolios!) si invita-l sa vi se alature ,tie si lui Calin,in actiunea de demolare definitiva a basismului in tara! Stiu ca o vei face! Astept ca,la fel ca in actiunile de protest din 2010-2012,la fel ca in campaniile de alegeri locale si parlamentare sa fim impreuina cu voi ,cei 3 lideri ai politicii romanesti postdecembriste,toti romanii eliberati de sub dictatura antidemocratica si antiromaneasca basista! Unirea voastra inseamna,sigur,unirea Natiunii Romane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s