Lasitatea prezidentiabilului si partizanatul televiziunilor!


 •  Desi Johannis,din lasitate,a acceptat sa mearga la dezbateri NUMAI la televiziunile partinitoare lui,s-a batut singur! Fara a minimaliza prestatia perfecta,documentata,corecta si pertinenta a lui Victor Ponta(pentru care il felicit!!!),Johannis a dovedit,in ambele intalniri ca este cel mai slab dintre candidatii la prezidentiale,ajunsi in finala!
 • Cele doua televiziuni de casa ale cuplului Basescu-Johannis au fost demascate ca fiind obediente,lipsite de obiectivitate,penibile! Este de domeniul propagandei partinitoare,comuniste sa-l ocrotesti pe Johannis in trei situatii grave de incompatibilitate cu statutul de candidat la prezidentiale!
   · Like
 •  Iata cele trei situatii despre care niciuna dintre televiziuni nu au spus vreun cuvant:1-traficarea de catre Johannis a copiiilor,pe bani multi(si ,la fel de grav,fara a aduce,macar in ultima dezbatere,dovezi ca acei copii mai sunt in viata,mai traiesc);2-achizitionarea a 6-7 imobile in conditii ilegale,cel putin dubioase,fara justificarea provenientei banilor;3-retrocedarea,la limita legii ori chiar ilegala a celor mai mari si mai valoroase cladiri din Sibiu CATRE PROPRIA FEDERATIE!
 • Fuga dementiala,plina de lasiate a lui Johannis de RTV si Antena 3(spre deosebire de Victor Ponta care a mers la ambele televiziuni de casa basisto-johanniste!!!) demonstreaza ca este VINOVAT in toate cele trei situatii! Daca la cele trei situatii descalificante si incompatibilitatea dovedita de catre ANI,Klaus Johannis este NEDEMN pentru functia de presedinte!
   · Like
 • Daca ar avea un miligram de bun simt(si pentru ca nu-l are face de ras etnia corecta,germana!) si nu ar fi manevrat de catre slugile lui Basescu(si membrii stafului sau de campanie!!!),Blaga,Boc,MRU,Paula Vass,ar trebui sa se retraga din cursa prezidentiala! Noi,romanii liberi de virusul infamant basist,nu vrem in fruntea tarii clona(nereusita!!!) a lui Basescu!
 • Marcu Gheorghe
  Write a comment…
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s