Alianta PSD-ALDE,o solutie pentru renasterea Romaniei,pentru prosperitatea romanilor!


Anul electoral 2016 reprezinta o sansa pentru alianta PSD-ALDE,partide votate masiv de catre romani de  a schimba in bine politica romaneasca si a inlatura abuzurile guvernarilor basisto-johanniste din ultimii 13 ani..

Victimele masinatiunilor declansate de catre presedintele Johannis si DNA(la ordinul stapanilor Romaniei,SUA-in urma INVAZIEI  din decembrie ’89!) impotriva lui Victor Ponta,Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu,cele doua partide au urcat rapid si masiv in preferintele alegatorilor romani prin promovarea ,prin programul lor,a unor proiecte de interes national si au castigat alegerile din 11 decembrie a.c.

Pentru a pune in opera programele lor electorale si a-si aduce la indeplinire promisiunile facute in campanie(dar,la fel de important,pentru a scoate Romania de sub ingerintele straine in politica sa interna si externa!),cele doua partide vor trebui sa-si propuna si  urmatoarele obiective:

1- Redobandirea independentei si suveranitatii nationale a Romaniei prin promovarea intereselor proprii romanilor in cadrul UE si NATO,prin pozitia verticala,ferma si libera in cazul problemelor abordate in cele doua organizatii.  Alianta PSD-ALDE trebuie sa solicite  partidelor parlamentare sa l i se alature pentru intrarea definitiva a Romaniei in spatiul Schengen , inlaturarea ingerintelor UE ori NATO in politica sa interna! Va trebui discutata si denuntarea Parteneriatului strategic cu SUA(cel mai inrobitor din istoria sa milenara!) deoarece Romania si romanii nu au niciun avantaj prin semnarea lui,nici macar anularea vizelor de calatorie a romanilor in SUA.. Parteneriatul a permis SUA sa se amestece inacceptabil in politica Romaniei si,mai grav,sa amplaseze baze de rachete pe teritoriul tarii,un pericol real,iminent pentru viata a milioane de romani,iar prin „alegerea” ca presedinti ai Romaniei a lui Traian Basescu si Klaus Johannis sa controleze numirea sefilor DNA,SRI,SIE,a premierului si ministrilor ori sa darame guvernele legitime(vezi cazul Victor Ponta si manifestatiile post Colectiv;

2- Analiza posibilitatii de a se renunta la cota unica de impozitare si trecerea la impozitarea progresiva ca factor de crestere economica si dezvoltare robusta,de renastere a Romaniei si imbunatatire a traiului romanilor. Ma gandesc aici ca veniturile din salarii ori pensii,sub 2000 de lei sa fie impozitate cu 5%, cele cuprinse intre 2001-3000 de lei sa fie impozitate cu 10%,cele intre 3001-5000,cu 16 %,cele intre 5001-  9999 de lei,cu 20%,cele intre 10.000-15000 cu 25 % iar cele de peste 15001 cu 30 %.


Marcu Gheorghe
3-In domeniul social va trebui ca in cazul Caselor de Ajutor Reciproc ori Asociatiilor Pensionarilor(care cuprind milioane de membrii!) sa se revina la conventiile civile in locul contractelor de munca asa cum s-a procedat prin Codul muncii si noul cod fiscal aprobat in 2011. Cele cateva sute de organizatii au ajuns in pragul falimentului deoarece impozitarea asupra muncii celor care asigura buna functionare a acestora(presedinte,casier,contabil,secretar) a fost crescuta artificial de la 16 la 42 %. Pentru a rasplati munca zilnica a pensionarilor cu 200-500 de lei ,asociatiile sunt obligate sa achite catre stat 75-350 lei in plus. Desi statul nu sprijina cu nimic asociatiile de pensionari,toate veniturile acestora fiind asigurate din cotizatiile membrilor(provenite,la randul lor din pensiile care au fost deja impozitate!),prin politica fiscala aberanta duce in faliment singurele sperante de ajutor ale pensionarilor cu venituri mici.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s