R O M A N I A I N C O T R O ?


In postarea mea despre invazia NATO(in fapt a SUA !) din decembrie ’89,sub titlul „Amintiri din ’89-jurnalul unui maior anonim ” am prezentat,pe larg,intamplarile la care am fost martor.

La 27 de ani de la evenimentele care au avut urmari importante in soarta romanilor(una,pozitiva,eliberarea de comunism,a doua ,negativa,intrarea sub controlul total al SUA !) va supun atentiei cateva intamplari care au schimbat viata Romaniei si a romanilor.

Dupa 1997,prin semnarea Parteneriatului strategic cu SUA,IMPUS de catre americani ca o conditie OBLIGATORIE pentru primirea in NATO si UE,Romania a pierdut dreptul de a decide in politica sa interna si externa.Dupa INVAZIA NATO(SI NU REVOLUTIA ORI LOVITURA DE STAT ,cum afirma unii ori altii !) ,americanii si-au arogat toate drepturile iar Romania nu a primit niciunul(nici macar eliminarea vizelor pentru America !). In acest fel ei stabilesc cine sa fie presedinte(cazurile lui Emil Constantinescu in 1996 cand el a fost declarat castigator desi Ion Iliescu a castigat in realitate,precum si cele ale lui Basescu,invins in realitate de catre Nastase in 2004 si de Mircea Geoana in 2009 precum si Johannis,invins categoric de catre Victor Ponta in 2014.
Dupa invazia din decembrie,americanii au initiat,organizat,sponsorizat si condus protestele din Piata Universitatii,indeosebi cele din 13-15 iunie,evenimentele din 23 martie 1990 de la Targu-Mures cu un singur scop,inlaturarea de la conducerea tarii a lui Ion Iliescu. Inainte de aceste evenimente au folosit agentii lor de influenta pentru uciderea,printr-un simulacru de proces,a lui Nicolae Ceausescu.
Tot in baza Parteneriatului,SUA-CIA si-au arogat dreptul de a instala baze militare si de rachete americane pe teritoriul national,de a numi sefii SRI,SIE,DNA precum si ministrii apararii,de externe si ai justitiei ,indiferent de cine castiga alegerile.
Noii ocupanti ai Romaniei l-au salvat pe Traian Basescu de la demitere iar cu sprijinul asa ziselor ong-uri sorosiste(in realitate agentii de dezinformare -destabilizare l-au fortat pe Victor Ponta sa demisioneze din fruntea Guvernului Romaniei si l-au instalat pe Dacian Ciolos.
Emil Constantinescu,prin celebra afirmatie „m-au invins serviciile ((in realitate intelegand ca nu el conducea tara ci SUA-CIA-Soros !) a fost primul care a inteles ca nu se poate opune atotputernicei SUA si a renuntat la candidatura pentru un nou mandat,gest de roman liber,de necceptare a rolului de sluga. Adrian Nastase,pe valul simpatiei populare a fost al doilea care a incercat sa scape tara de DOMINATIA ABSOLUTA a americanilor. Prin cozile de topor ale ocupantilor,Kovessi ,Coldea si asociatii,li s-au fabricat dosare POLITICE  in urma carora a fost impiedicat sa ajunga presedintele Romaniei iar apoi a fost arestat,condamnat si indepartat din fruntea PSD. In 2004,ocupantii Romaniei l-au sprijinit pe Traian Basescu sa ajunga,fraudulos,presedintele Romaniei ,apoi l-au salvat de la demitere,in urma referendumului zdrobitor in defavoarea sa. In 2009,desi Mircea Geoana a fost castigatorul alegerilor prezidentiale,prin fraudarea alegerilor ,Basescu a fost „ales” ,din nou,presedinte. Intalnirea din noaptea alegerilor ,din casa lui Gabriel Oprea nu a fost intamp-latoare. Toti cei prezenti acolo au venit la ordinul celor care i-au numit in functii,SUA-CIA-Basescu.

Actiunile de destabilizare a Romaniei au continuat prin destramarea USL-ului,inlaturarea de la conducerea PNL a lui Crin Antonescu urmata de inlocuirea sa cu Klaus Johannis si,mai ales,fraudarea alegerilor prezidentiale ,turul 2,din 2014. E strigator la cer cum ,dupa ce in primul tur Victor Ponta a obtinut 40% din voturi iar Johannis doar 30,in turul 2 Ponta sa obtina numai 9% iar Johannis peste 25% in plus fata de primul tur. In continuarea actiunii permanente de destabilizare a Romaniei,americanii l-au OBLIGAT  pe Victor Ponta (prin regizarea facaturii de vla Colectiv si manifestatiile dirijate,sponsorizate si conduse de catre asa zisele ong-uri sorosiste-in realitate agentii de dezinformare -destabilizare ale CIA-!) sa demisioneze din fruntea guvernului.

A urmat lovitura de stat din iunie 2017 cand,prin manipularea lui Sorin Grindeanu(racolat de catre CIA–SRI-SIE-Johannis !),a fost declansat procesul de destramare a PSD-ului(prin solicitarea demisiei lui Liviu Dragnea,singurul opozant al regimului johannisto-american si refuzul asa zisului premier de a demisiona,logic ,legal si corect,in urma retragerii sprijinului politic din partea coalitiei PSD-ALDE.

Pana cand Parlamentul Romaniei nu va denunta Parteneriatul strategic cu SUA,cel mai inrobitor din istoria sa milenara,Romania nu va fi libera,independenta.

Reclame

2 comentarii la “R O M A N I A I N C O T R O ?

  1. Paul Grigore spune:

    Sincere felicitari D.le Marcu !Astept dezvoltarea acestei analize politice,cu referiri punctuale la globalizare si UE..

  2. Domnule Paul,din lecturarea postarilor dumneavoastra in cronologia de pe facebook observ compatibilitatea intre ideile noastre,lucru ce ma bucura. E adevarat ca globalizarea,ca fenomen generalizat,inclusiv sub egida UE produce mult rau omenirii.Mai important insa este ca ambele fenomene au o cauza comuna si anume inlaturarea unuia din cei doi mari poli ai politicii mondiale prin disparitia URSS si a Pactului de la Varsovia. Profitand de acest lucru,NATO(in fapt SUA !) ,in loc sa se dizolve ca fiind anacronic si toxic,a capatat dreptul antidemocratic de a decide,de unul singur,asupra evolutiei lumii spre conflict generalizat.
    UE este doar un apendice,o forma de acoperire a manevrelor americane de dominatie mondiala. Nimeni nu ajunge in conducerea UE decat cu APROBAREA NATO(in fapt a SUA!).
    Am dezbatut,pe larg ideile mele in grupul de pe facebook denumit „Alianta pentru o Romanie libera,independenta”!
    Globalizarea si implicarea UE in luarea deciziilor este efectul deciziilor unilaterale luate de catre SUA si nu cauza urmarilor nefaste pentru evolutia omenirii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s