De ce Romania e codasa Europei ?


In decembrie ’89 ,NATO ( in fapt SUA !) a invadat Romania cu scopul de a inlatura ultimul regim comunist ramas in Europa ,in afara celui sovietic. Invazia a avut doua urmari importante pentru romani,una buna,inlaturarea regimului ceausist,alta nociva,trecerea Romaniei sub controlul total al SUA.

Prin impunerea Parteneriatului strategic cu SUA ,ca o conditie OBLIGATORIE pentru primirea in NATO si UE ,americanii au obtinut multiple drepturi si avantaje :de a instala baze militare si de rachete pe teritoriul tarii;de a impune alocarea a 2% din PIB pentru inarmare ;de a decide unde si cati militari trimitem in zonele de conflicte violente create de catre ei;de a decide cine sa fie presedintii Romaniei(vezi cazurile Basescu si Johannis;cine sa fie numit seful  SIE,SRI,DNA,Parchetului General ,minstrul Apararii,de externe ori al justitiei,indiferent de castigatorul alegerilor.

Prin controlul exercitat asupra presedintelui Romaniei au dispus celor numiti de el in functii(sefii DNA,SRI,SIE) sa faca politie politica,sa-i urmareasca,cerceteze,si condamne pe cei care nu li se supun neconditionat.

In presa ori in zona politica se lanseaza ipoteze aberante prin care se afirma ca binomul(DNA+SRI !),trinomul ori alte polinoame decid soarta Romaniei,al romanilor. Ei nu vor sa inteleaga un lucru simplu si anume ca intr-o tara chiar mediocra in privinta democratiei,presedintele,sefii DNA,SRI-SIE ori altii nu POT  sa decida ,individual ori impreuna asupra evolutiei Romaniei. Fara Parteneriatul strategic cu SUA,cel mai inrobitor din istoria sa milenara,niciunul dintre acestia nu ar reusi sa influenteze macar 1% din decizii. Folosidu-se de drepturile excesive primite prin tratat si de rolul determinant al NATO asupra conducerii UE ,americanii au reusit sa-l salveze de la demitere pe Traian Basescu(sluga lor !) ,sa demita guvernul Ponta(in urma manifestatiilor post-Colectiv,initiate,conduse si sponsorizate de catre ong-urile zise sorosiste-in realitate agentii de dezinformare -destabilizare ale CIA !) si sa incerce demolarea guvernului Grindeanu prin protestele anti Ordonanta 13.

Pana cand Parlamentul Romaniei nu va denunta inrobitorul Parteneriat strategic cu SUA(care nu ne-a adus niciun avantaj,nici macar ridicarea vizelor !),Romania nu va fi un stat liber,independent. Ca membru NATO(o organizatie agresiva,inutila,un pericol grav pentru pacea lumii care trebuia desfiintata odata cu Tratatul de la Varsovia !) si ca  membra a UE,Romania nu are nevoie,dimpotriva,de parteneriatul cu SUA.

A doua zi dupa denuntarea parteneriatului ,Romania ar redeveni o natiune mandra,libera,stapana pe propriile destine. Mentinerea acestuia reprezinta un act de tradare nationala,punerea in pericol grav a vietilor a milioane de romani prin implicarea noastra in conflictul permanent intre SUA si Rusia. Mutarea bazelor militare americane din Turcia pe teritoriu nostru este un argument zdrobitor fata de pericolul iminent care ne paste.

Se impune ca Parlamentul Romaniei sa-l cheme pe Klaus Johannis in plenul reunit al celor doua camere pentru a prezenta avantajele(niciunul !) si dezavantajele multiple ale acestuia si sa decida DENUNTAREA ACESTUIA. Denuntarea injositorului tratat ar echivala ,in anul 2018,anul centenarului reintregirii neamului,un act istoric de eliberare nationala,de recapatare a dreptului stramosesc de a ne decide SINGURI soarta.

Acest lucru trebuie facut cu atat mai mult cu cat Parteneriatul nu a fost ratificat vreodata prin parlament el fiind bazat DOAR  pe declaratiile de intentii ale presedintilor Emil Constantinescu si Biil Clinton,in 1997 si Traian Basescu-Barack Obama,in 2007 !presedintilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s