Slugarnicia sufoca Romania !

Cand vad iesirile publice ale decidentilor din fruntea Romaniei,incepand cu presedintele Klaus Johannis,continuand cu ministrii de externe ori ai apararii ,pana la ultimul parlamentar prin care este preamarit Parteneriatul strategic cu SUA ma cuprinde o furie dementiala(desi,ca nativ balanta si ca militar ,slujitor al tarii timp de peste 48 de ani,sunt un om echilibrat.

Cum poti sa afirmi,daca esti intreg la minte ca „Romania este aliatul strategic al SUA”? Este ca si cum caprioara,tapul si iezii din padurile mioritice ar fi aliatul strategic al pumelor americane ,care,dupa ce au OCUPAT  Romania,in urma INVAZIEI NATO  din decembrie ’89 ,au preluat CONTROLUL TOTAL  asupra deciziilor politice,economice si internationale ale tarii. Aliat ,cu atat mai mult STRATEGIC  inseamna ca ambele parti SUNT EGALE,ca au ACELEASI DREPTURI SI OBLIGATII si ca niciuna dintre ele nu poate decide ceva FARA ACORDUL  explicit al celeilalte.

Ce alianta poate exista(cu atat mai mult,strategica!!!) intre caprioara care sta linistita in tara(tarcul ei!) si pumele fioroase care intra in tara(tarcul lor !) si ii  spun ca nu are voie sa manance iarba ruseasca, trebuie sa-si trimita iezii in luptele si razboaiele declansate de  pume. Culmea tupeului este ca declari ca ai venit sa aperi,tu,puma(liderul incontestabil al celei mai mari,mai agresive forte militare din lume-NATO!),caprioara de lupul batran ori chiar mort(fostul Tratat de la Varsovia si URSS!)

Ori,in cazul asa zisului  Parteneriat strategic cu SUA ,IMPUS in 1997 de catre americani(ca o conditie OBLIGATORIE pentru primirea in NATO si UE!) ,americanii si-au arogat NUMAI DREPTURI(de a detine 3 baze militare si de rachete proprii pe teritoriul national,de a se IMPLICA DIRECT  prin asa zisele ong-uri sorosiste(in realitate agentii de dezinformare-destabilizare ale CIA,platite de catre Departamentul de Stat si nu de catre Soros,folosit ca paravan!) in alegerea presedintuilor Romaniei(vezi cazurile Basescu si Johannis !),in numirea ministrilor de externe,ai apararii si justitiei-indiferent de castigatorii alegerilor- si,mai grav,in numirea sefilor SRI,SIE ,DNA ori a procurorului general. In schimb, Romania nu a primit NICIUN DREPT ,nici macar anularea vizelor pentru calatoriile romanilor in SUA.

Imediat dupa invadarea Romaniei,asa zisii parteneri strategici au pus in aplicare planul de OCUPARE  a Romaniei ,materializat in ;

1-confiscarea arhivelor fostei securitati pentru deconspirarea spionilor si acoperitilor din servicii si a informatorilor. Asa au aparut spionii ori informatorii buni(ai lor !) si cei rai(ai liderilor care nu au vrut sa fie slugile lor. Nicio alta tara din lume(in primul rand,Ungaria !) nu si-a deconspirat specialistii si sursele din serviciile secrete ,lasand tara fara protectie,fara aparare in fata agresiunilor externe;

2-prin infiintarea CNSAS-ului si a certificatului ORNIS,a fost INGRADIT  accesul public la arhivele secrete ,dar,mai grav si la deciziile fundamentale in privinta politicii externe ori a aliantelor militare. Numai cei agreati de catre ocupantii tarii au acces la aceste documente in timp ce opinia publica,nu ;

3-s-a intervenit brutal in cazul legii retrocedarilor bunurilor confiscate de comunisti. Daca initial ,in legea din 1990 se limitau cazurile de retrocedare NUMAI  la cele confiscate dupa iunie 1948,data nationalizarii comuniste,prin Legea 1/2001 s-a extins ILEGAL,IMORAL asupra tuturor bunurilor   detinute VREODATA  in Romania. Asa s-a permis retrocedarea a sute de mii de hectare de teren,a milioane de imobile detinute de sute de ani inaintea instaurarii regimului comunis(chiar in perioada legionara,a dictaturii regale si anterior acestora). Mai grav insa este ca au fost inlaturate exceptiile de la retrocedare(incluse in legea din 1990!) cum ar fi:sediile guvernamentale,al scolilor,spitalelor,creselor,gradinitelor,armatei si politiei,al statiunilor de cercetare stiintifica,al fermelor agricole. S-a ajuns in situatia ca statul sa plateasca sute de milioane de dolari ori euro lunar drept chirie catre samsarii mobiliari care au cumparat ,pe nimic,drepturi litiogioase. In Ungaria,tara cu lideri cu mintea la purtator,s-au retrocedat numai cate un imobil,cel in care locuia proprietarul si,maximum,10 ha de teren;

4-prin controlul asupra DNA-ului li s-au intocmit dosare penale liderilor care nu au acceptat controlul americanilor. Dupa ce l-au acuzat de coruptie pe Ion Iliescu,vazand ca acesta(cunoscut pentru sintagma „sarac dar cinstit „) nu poate fi banuit de asa ceva,l-au acuzat,mai ceva decat comunisto-securistii,de intamplarile din decembrie ’89 (cu prilejul INVAZIEI NATO !) si din 13-15 iunie,incercarea de lovitura de stat initiata,sponsorizata si condusa de catre ong-urile CIA-iste. A urmat executia lui Petre Roman,a lui Adrian Nastase,Victor Ponta,Mircea Geoana,Adrian Severin,Crin Antonescu(inlaturat de la sefia PNL si a senatului pentru a-i face loc lui Johannis,a lui Calin Popescu Tariceanu si a lui Liviu Dragnea;

5-pentru ca Victor Ponta nu a acceptat sa le fie sluga,”aliatii strategici” au declansat revolta bine platita dupa cazul Colectiv si l-au fortat pe acesta sa demisioneze. In locul sau a fost NUMIT ,ILEGAL SI IMORAL,obedientul Ciolos.

Anul viitor,Romania sarbatoreste centenarul fauririi statului national,liber si independent. Daca Parlamentul Romaniei,partidele si parlamentarii nu se trezesc din letargie,din comoditate si nu DENUNTA URGENT  asa zisul Parteneriat strategic cu SUA,cel mai injositor din istoria  milenara a Romaniei vor ramane in istorie ca niste pigmei lasi,slugoi tradatori de natie. Toate tarile importante din Europa(in frunte cu Turcia,Ungaria,Cehia,Slovacia,Polonia,Bulgaria,Italia,Germania si ,mai ales Franta si Anglia !) s-au delimitat de aventuriera si agresiva America.

Daca am avea lideri patrioti,responsabili,cu coloana vertebrala,pentru binele Romaniei ,pentru pacea si securitatea mondiala,Romania ar trebui sa ceara,prima,desfiintarea NATO(o organizatie agresiva,violenta,totalitara,un pericol mortal la adresa existentei planetei,devenita ANACRONICA  dupa dizolvarea Tratatului de la Varsovia !) si repunerea in drepturile LEGITIME  A ONU !

A doua zi dupa denuntarea parteneriatului ar aparea efectele benefice ale deciziei, in sensul ca ,americanii(nu ei ca popor ,ci sefii CIA,cei care ,de sute de ani DECID politica SUA si nu presedintii americani!) nu vor mai controla alegerea presedintilor,numirea ministrilor apararii,de externe ori ai justitiei,sefii SRI,SIE ori DNA si ,in lipsa controlului existent acum asupra DNA,nu vor mai face dosare POLITICE  liderilor care nu se supun lor(Liviu Dragnea,Victor Ponta ori Calin Popescu Tariceanu).

. Parteneriatul strategic România – SUA a fost lansat în 1997 cu ocazia vizitei preşedintelui Bill Clinton la Bucureşti, în timpul preşedinţiei lui Emil Constantinescu. El nu a fost prezentat vreodata spre dezbatere si aprobare Parlamentului Romaniei si nimeni nu cunoaste cum si ce au hotarat cei doi presedinti. Faptul sa profesorul Emil Constantinescu a renuntat sa candideze pentru un al doilea mandat(prin afirmatia sa „m-au invins serviciile secrete „(fiind vorba,SIGUR de CIA,deoarece SRI si SIE erau in subordinea sa directa !) dovedeste ca Parteneriatul a fost IMPUS de catre SUA-CIA.
Negocierea Declaraţiei a durat un an. Acordul privind amplasarea scutului antirachetă nu este încă public. Important este ca nimeni nu a vazut vreodata textul Parteneriatului ci,in 2007,Traian Basescu a dat o declaratie comuna cu Barack Obama de acceptare a tratatului(tot fara a-l supune aprobarii LEGITIME a Parlamentului Romaniei !

 

Lasă un răspuns

Un comentariu la “

  1. Asa zisul Parteneriat strategic cu SUA,nici nu exista. El nu a fost semnat si,mai important,RATIFICAT de catre Parlamentul Romaniei. Simulacrul de Parteneriat a aparut in 1997 ,cand,presedintele Emil Constantinescu a dat o declaratie comuna in acest sens cu Bill Clinton. La fel,in 2007,Traian Basescu si Barack Obama au reinnoit declaratia FARA INSA a o supune RATIFICARII SI ADOPTARII de catre Parlamentul Romaniei. Pe baza unui tratat INEXISTENT,Romania este OBLIGATA sa EXECUTE ordinele antiromanesti si antidemocratice ale americanilor(in fapt ale CIA stiut fiind faptul ca de zeci de ani agentia conduce America si nu presedintii vremelnici )!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s