Romania ,trezeste-te !


Romania are sansa de a face istorie mondiala cu o initiativa simpla,usor de pus in aplicare,dar cu efecte benefice uriase pentru pacea si securitatea lumii.
Noi,romanii liberi,cerem Parlamentului Romaniei sa declanseze un referendum national prin care poporul roman sa se pronunte asupra a trei intrebari;
1-Sunteti de acord cu iesirea Romaniei din NATO?
Raspuns:DA -NU !
2-Sunteti de acord cu desfiintarea NATO? DA sau NU !
3-Sunteti de acord cu denuntarea Parteneriatului strategic cu SUA? DA sau NU !
Referendumul este necesar deoarece:
a-In urma INVAZIEI NATO(in fapt a SUA!) ,din decembrie ’89,Romania a scapat de regimul comunisto-sovietic insa ,din pacate,a intrat sub CONTROLUL TOTAL al SUA. Americanii ne-au IMPUS incheierea Parteneriatului strategic SUA-Romania(ca o conditie OBLIGATORIE pentru primirea in NATO si UE!)
Prin impunerea acestuia(care ,de fapt,nici nu exista,el fiind adoptat DOAR sub forma a doua declaratii de intentie facute in 1997 de catre presedintii Emil Constantinescu si Bill Clinton si respectiv in 2007 de catre Basescu si Obama!!!),americanii si-au arogat numai drepturi(de a instala baze militare si de rachete pe teritoriul nostru national,de a impune alocarea a miliarde de euro din PIB pentru inarmare,,de a decide cine sa fie presedintii Romaniei(vezi cazurile Basescu si Johannis!)iar,prin intermediul lor,,cine sa conduca SRI,SIE,DNA,Parchetul General,cine sa fie sau sa nu mai fie premier(vezi cazurile Ponta-Ciolos!) si,mai grav,cine sa fie ministrul apararii,de externe si al justitiei,indiferent de castigatorul alegerilor si votul romanilor.
Tot prin intermedoiul presedintilor slugarnici au folosit DNA-ulpentru a le face DOSARE POLITICE celor care nu li s-au supus neconditionat.
Masura iesirii din NATO(Ronatoexit!) este necesara si obligatorie ,deoarece:
1-dupa desfiintarea Tratatului de la Varsovia,aceasta a devenit o organizatie perimata ,singura forta mondiala agresiva,violenta,un pericol permanent la adresa pacii si securitatii in lume,un pericol iminent la vietile a milioane de oameni;
2-totodata,a devenit o frana in dezvoltarea relatiilor economice,la cooperarea internationala,prin impunerea de sanctiuni economice si de embargouri dupa bunul sau plac;
3-tarilor membre li s-au IMPUS cheltuieli militare exagerate,IMPOVARATOARE chiar,fapt ce le agraveaza si mai mult problemele sociale cu care se confrunta;
4-NATO s-a infiltrat in structurile de conducere ale UE si prin aceasta DECIDE ARBITRAR,conform propriilor interese ,politica uniunii.
Actiunile Romaniei vor da un semnal dur americanilor ca romanii nu mai sunt dispusi sa asculte de ordinele lor,ca doresc libertate,bunastare si independenta fata de orice tara ori organizatie. Dupa iesirea din NATO(si ramanerea ca membra a UE!), Romania sa se situeze in fruntea luptei pentru DESFIINTAREA NATO,cea mai agresiva forta miltara din lume.Sa cheme langa ea,in primul rand,tarile victime ale NATO-SUA,Afganistan,Irak,Yugoslavia,Egipt,Libia,Siria,Ucraina-Maidan,China(Piata Ti-en amin),Turcia si Rusia si altele la care sa se alature si tarile neutre,nealiniate.
Organizatia Natiunilor Unite sa fie repusa in drepturile sale legitime de a asigura pacea,securitatea si cooperaea mondiala !

Reclame

2 comentarii la “Romania ,trezeste-te !

  1. Anonim spune:

    EU ZIC SA O LĂSĂM MAI UȘOR CU REFERENDUM PE ACEASTA TEMA! EU ZIC SA NE FACUM ORDINE ÎN OGRADA NOASTRA POLITICA!

    • Cat timp ,dupa aproape 80 de ani,Romania nu va fi lasata de catre altii sa-si decida singura soarta,nu va putea sa-si faca ordine in ograda. Numai prostii ori rauvoitorii nu inteleg asta. Cel mai bun exemplu este ANULAREA referendumului de demitere a lui Basescu cand,peste 7 milioane de romani au fost UMILITI de catre SUA-NATO-UE si slugile lor din Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s